Einde crowdfunding

Hallo liefhebbers van Tussen Nu En Niets,
Het jaar 2016 was allemaal zo spannend: ik maakte het project wereldkundig, ik had een prettige samenwerking met Uitgeverij Palmslag, er ontstond een verlenging van de crowdfunding en tegen beter weten in was er de hoop op winst. Echter is mijn project Tussen Nu En Niets nu definitief beëindigd!

Helaas, we moeten concluderen dat er te weinig animo was om het project te doen slagen. Jullie gulle donaties aan de crowdfunding campagne hebben mij geëmotioneerd. Ik ben intens dankbaar voor jullie financiële en inspirerende steun. Het boek komt er voorlopig niet en dus storten wij de komende weken jouw bijdrage terug op je bankrekening.

Aangezien de crowdfund voor Tussen Nu En Niets hiermee in de eindfase is gekomen, stopt voorlopig ook mijn samenwerking met Uitgeverij Palmslag. Maar dat betekent niet dat ik Tussen Nu En Niets loslaat. Ik ga het huidige idee opnieuw op de schop nemen. Ik laat het overgaan in een nieuwe creatieve fase! Ik wil er gewoon nog niet mee stoppen. Ik ga opnieuw kneden, bijschaven, weggooien, creëeren en met frisse nieuwsgierigheid hoop ik ooit Tussen Nu En Niets aan jullie te kunnen presenteren.

Coming together is a beginning;
keeping together is progress;
working together is success.

Met vriendelijke groet,
Stephanie & team Uitgeverij Palmslag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *