Ik wil een boek uitgeven. Ik wil je meenemen naar een wereld tussen nu en niets, de gedachten in mijn hoofd, de kamers van mijn hart en de straten van Tilburg. Ik wil mijn -soms wat bizarre- leven met onverwachte wendingen graag met je delen. En daarvoor heb ik jouw hulp nodig.

Door mijn boek te kopen voor ik het af heb, geef je me de kans deze poëtische teksten met jou en anderen te delen. Daarnaast zorg je er voor dat ik weer volop bezig kan zijn met de volgende stap naar een goede toekomst.

Vanaf €25,00 kun je mij al steunen om dit boek te produceren. Als dank ontvang je, zodra het af is (verwachting rond november/december), als eerste een exemplaar van mijn bijzonder vormgegeven boek. En ik beloof je dat dit prachtig is.

Eerst iets anders lezen van mij? Bekijk dan bijvoorbeeld mijn debuut 'Festina Lente' over mijn veranderende leven dankzij de spierziekte, of anders mijn bijdrage 'Verborgen verleden in tranende ogen' uit de boekenweekproject bundel 'Gouden Tijden Zwarte Bladzijden', waar auteur en jury-voorzitter Abdelkader Benali deze lovende woorden sprak: "De lezer van dit korte verhaal laat zich leiden door de zintuiglijke wereld van de herinnering; door exotische geuren en smaken. De honger naar kennis over een uitheemse afkomst is echter niet met de Indische gerechten van oma te stillen. De jury was gecharmeerd van de oosterse wijsheid die subtiel door het verhaal is verweven; Spreken is zilver, maar zwijgen is Indisch."

Bestel mijn boek voor het af is!
Je krijgt:

Een editie naar keuze van Tussen nu en niets zodra het af is

De laatste ontwikkelingen gratis in je mailbox

De eeuwige roem

Help je mij een stap verder van ‘niets naar iets‘...

TUSSEN NU EN NIETS EN VAN NIETS NAAR IETS: EEN BEETJE DUIDING

"Ik weet niet hoe, of en waar de dagen van morgen zich zullen afspelen. Ik leef tussen nu en niets. Infremor et Emergo. Ik grom en kom boven. Tussen nu en niets."

 

Wat is Tussen nu en niets?
Uitgeverij Palmslag brengt in de loop van 2016 het werk van Stephanie Freij bijeen in een fraai ontworpen boek: Tussen nu en niets. Een rijk geïllustreerd lees- en kijkboek waarin het poëtische werk toegankelijk wordt gemaakt door haar bijzondere vormgeving en een unieke uitvoering van de cover

Wat ga je er in terugvinden?
In haar poëtisch en illustratief werk laat Stephanie Freij zich graag inspireren door een scala aan psychologische, filosofisch, symbolisch getinte scenario's om haar diepste gevoelens te spiegelen. Het boek neemt de toeschouwer mee op een visuele en emotionele reis in persoonlijke scènes, vervult van onbesproken onnoemelijke verhalen waarbij de sluimerende angst om alles wat je lief is te verliezen blijft ronddwalen. Volgens Stephanie Freij moeten we niet vergeten dat het leven mooi is, zelfs ten tijde van de imperfectie. Leef intens: "Infremor et Emergo. Ik grom en kom boven. Tussen nu en niets."

Waarom kent Tussen nu en niets verschillende edities?
De boekdrukkunst is zoveel meer dan enkel de woorden. First-class staaltje poëzie verdient een first-class grafische vormgeving. Vandaar dat Stephanie Freij voor Tussen nu en niets bijzonder veel waarde hecht aan een duurzaam uniek karakter.

Die keuze maakt Stephanie Freij niet zomaar. Ze had immers haar eerdere werk opgedragen aan haar wijlen grootvader Jan Roberti, onder meer vanwege zijn jarenlange zeer succesvolle carrière als directeur van Uitgeverij Eisma. Naast dat werk was Jan Roberti een zeer gepassioneerde grafisch vormgever bij Uitgeverij Van Gorcum. Met Tussen nu en niets wil Stephanie Freij graag voortborduren op haar grootvaders passie: grafische vormgeving. Ze besloot daarom dat niet alleen de woorden maar ook de illustraties als poëzie voor de ogen moet fungeren. Zo hoeft poëzie niet te verdwijnen in een stoffige kast, maar mag ze gezien en besproken worden.

Tussen nu en niets moet daarom ook een boek worden dat je trots op tafel kunt leggen, wat een opening tot een gesprek kan zijn en waarvan het doorbladeren een echte ervaring wordt.

Waarom wij jullie hulp nodig hebben?
Publiceren is erg duur. Het overgrote deel van onze crowdfunding is daarom gewijd aan de productie: het redigeren, het drukken, binden, grafische vormgeving, marketing en uiteraard de verspreiding van dit bijzondere boek.

Alle plannen zijn er en de inhoud is er ook, alleen het boek moet nog wel worden geproduceerd. Om daar geld voor op te halen, zijn de makers en bedenkers van dit bijzondere boek op zoek naar donaties, partners en sponsoren om de overige percentage van het totaal benodigde bedrag bij elkaar te krijgen.

Tussen nu en niets: een ode aan de poëzie, grafische vormgeving en de boekdrukkunst.

Wil jij dit boek hebben of er minstens voor zorgen dat deze ode aan de poëzie, de grafische vormgeving en de boekdrukkunst, werkelijkheid wordt? Geef dan een donatie en wie weet ligt dit boek binnenkort bij je thuis op de tafel, in je favoriete café of in je winkel!

Help je mee? Deel deze pagina met je netwerk

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn